over edudivers

informatie & discussie

EduDivers bevordert de samenwerking en uitwisseling over onderwijs en seksuele diversiteit door middel van diverse denktanks in de vorm van nieuwsbrieven, mailinglijsten en forums.
Mailinglijsten zijn groepen van e-mailadressen met een gemeenschappelijk adres. Als u mailt naar dit adres krijgen alle leden uw mail. De communicatie verloopt dus gewoon via uw mailprogramma. EduDivers werkt zowel met besloten lijsten als met open lijsten.

open mailinglijsten

Teken je in voor één van onderstaande mailinglijsten om specifiek op de hoogte te blijven en met elkaar van gedachten te wisselen.

mailinglijst discussie

Ben je geïnteresseerd in discussies over onderwijs en seksuele diversiteit, schrijf je dan voor deze lijst in om mee te doen. Via deze lijst kun je ook zelf een discussie starten.
Inschrijven: Open discussielijst (discussie@lijst.edudivers.nl)

mailinglijst acm netwerk

Wil je meedoen aan de uitwisseling over de reatie tussen kunst, cultuur en educatie (zie ook de ARES pagina op Facebook) welk anti-pestbeleid het beste is? Meld je dan aan bij de "ACM" (Art, Culture _ Media) denktank-mailinglijst.
Inschrijven: EduDivers ACM Netwerk (edudivers-acm-netwerk@lijst.edudivers.nl)

mailinglijst stop pesten

Wil je meedoen aan de discussie over welk anti-pestbeleid het beste is? Meld je dan aan bij de "stop pesten" denktank-mailinglijst.
Inschrijven: Stop pesten (stoppesten@lijst.edudivers.nl)

mailinglijst basisonderwijs

Werk je in het basisonderwijs, schrijf je dan in om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en nieuws rondom basisonderwijs en seksuele diversiteit. Je kunt hier uiteraard ook een discussie starten.
Inschrijven: Basisonderwijs-lijst (basisonderwijs@lijst.edudivers.nl)

mailinglijst hoger onderwijs

Werk je als opleider in een hogeschool of ben je een student, dan is deze mailinglijst een mogelijkheid om vragen te stellen, en ervaringen uit te wisselen.
Inschrijven: Hoger onderwijs-lijst (edudivers-hoger-onderwijs@lijst.edudivers.nl)

mailinglijst vrijwillige voorlichters

Ben je voorlichter bij één van de 26 LHBT voorlichtingsgroepen in Nederland, meld je dan aan via deze lijst. Je wordt dan regelmatig op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen die voor jou belangrijk kunnen zijn.
Inschrijven: Voorlichterslijst (voorlichters@lijst.edudivers.nl)

nieuwsbrieven

Je kunt je hier abonneren op een van onze nieuwbrieven.

edudivers e-zine

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van EduDivers en seksuele diversiteit in het algemeen, schrijf je dan in voor deze nieuwsbrief.
Inschrijven: e-zine

seksuele diversiteit in het mbo

Dit is de nieuwsbrief van een project dat EduDivers samen met COC Nederland en Theater AanZ uitvoert op welzijnsopleidingen in het MBO. De nieuwsbrief richt zich op betrokkenen in de deelnemende opleidingen, maar de inschrijving is open.
Inschrijven: Seksuele Diversiteit in het MBO